FOSS per a Android/F-Droid

English - Français - Castellano - Català

Desde 2010, la plataforma F-Droid ofereix una manera fiable d'obtenir apps netes i segures per Android i sistemes operatius compatibles. Realment més fiable i respectuosa per l'usuari que no Google Play. És millor instal·lar una aplicació desde F-Droid que no la mateixa disponible de Google Play.

Començar al web oficial

Obriu el navegador de sèrie amb la icona blava (Chrome, Firefox o altres poden no funcionar per això)

Polseu a la barra d'adreça per escriure allà

Entreu f-droid.org i confirmeu amb Vés

Quan ja veieu el lloc web de F-Droid, polseu Download F-Droid

Veureu un símbol de descàrrega a la barra d'estat

Llisqueu el marge d'estat per a veure el detall de descàrrega

Quan la descàrrega estigui completa, polseu el Paquet Per Android (apk)

Si se us ofereix instal·lar aquesta aplicació, aneu al capítol Continuar

Permetre programari independent

(Si no veieu un missatge de bloqueig de seguretat, aneu al capítol Continuar)

Polseu Configuració per a permetre la instal·lació d'altre programari apart del de Google market

Llisqueu per a trobar Orígens desconeguts

Habiliteu la instal·lació d'aplicacions d'origen desconegut deixant la casella marcada

Android us adverteix de la vostra deslleialtat amb el mercat. Polseu D'acord

Haurieu de veure la casella Orígens desconeguts ara marcada

Ara utilitzeu el botó enrere.

Si no podeu reprendre desde la descàrrega del paquet, repetiu el capítol Començar al web oficial

Continuar

(Si no se us ofereix instal·lar aquesta aplicació, aneu al capítol Permetre programari independent)

Reviseu els permisos i polseu Següent fins que veieu el botó Instal·la

Confirmeu la instal·lació d'aquesta aplicació: polseu Instal·la

La instal·lació pot portar cert temps...

Quan l'aplicació estigui instal·lada, Obre

La primera vegada amb aquest gestor de paquets veureu una fletxa circular a la barra d'estat. Això indica que està descarregant el catàleg d'apps i pot trigar cert temps. No veureu cap aplicació a les categories fins que aquesta actualització hagi completat.

Seguidament podeu continuar instal·lant una aplicació: